Sprid ut ett lager marmelad på osten och slå in osten med marmeladen i degen. Jag har provat både fikon- och apelsinmarmelad och det jag tyckte mest om var med fikonmarmeladen
Ugnsbakad brietårtamed tomater och basilika. Så med Spotify på full malle tar Håkan ett varv med dammsugaren och Anki svingar dammtrasan i takt och då går det undan med den billiga leverkorven kan ni tro
Lägg osten i en ugnsform med kanter och skiva eller halvera tomaterna och lägg på osten och gratinera i 10-12 min. Fräs nötterna med smöret i en stekpanna på medelvärme i ca 5 min och rör om hela tiden, ringla över honungen och fortsätt fräsa några minuter. 500 g brieost. 250 g minitomater med smak
På måndag får jag nästa hemtenta, och veckan kommer därför ägnas åt att få till den så bra som möjligt innan fredagen dyker upp med inlämningstiden i högsta hugg
Lägg brieosten i en ugnssäker form eller på en plåt med bakplåtspapper. Osten blir krämig och söt och smakar otroligt bra på ett kex, tillsammans med andra smårätter på tapasbuffén eller bara som den är
Gratinerad briemed ruccola, parma och crema de balsamico. Servera tillsammans med dina favoritkex. På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla balsamico över
Blanda ihop salladen med övriga ingredienser. Brietårtan ska bli riktigt mjuk och krämig. 1 st brietårta. 11 st brietårta Tomatsallad 4 st tomater 1 st rödlök 6 st stora bladfärsk basilika 1 msk balsamvinäger 1. 5 msk olivolja salt pepparSätt ugnen på 200 grader Lägg brietårtan i en lagom stor ugnsfast form. Lägg tomatsalladen på brietårtan och ställ in i ugnen ca 10 minuter
Skar tjocka skivor av brie och lindade med bacon. Köpte en påse med färdigblandad grekisk sallad. In i ugn på rätt hög värme, ca 250 grader, tills baconet fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.