1. Vispa ihop ägg, socker och vin i en rostfri bunke. 2. Sätt bunken över en kastrull med sjudande vatten. Vispa kraftigt till en tjock och luftig kräm
Vispa grädden lätt. Blanda äggulor, socker och citron i en rostfri bunke. Ställ bunken i en kastrull med sjudande vatten och vispa krämen över vattenbadet tills den tjocknar
Servera med en annan specialitet från Piemonte, den härliga krämen Zabaione eller ringla över lite (eller mycket) uppvärmd Nutella och garnera med hela rostade hasselnötter
Häll zabaionen över och lägg ev några extra äppeltärningar ovanpå. Zabaione. Dela och kärna ur äpplena. Skär halvorna i små tärningar och lägg dem i en kastrull tillsammans med smör, citronsaft och socker
Vispa äggulor och socker vitt och pösigt i rostfri skål eller värmetålig glasform. Häll sakta och under ständig vispning ner marsalavinet i äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.