Enäggmacka är ju aldrig fel, särskilt inte om dessutom mackan delvis är gjord av ägg. lite majonnäs smaksatt med gult currypulver, salt, svartpeppar och lite hackad purjolök (den gröna delen)
Enmacka kan verkligen se ut på himla många olika sätt. Fazer Rågform med mosad avocado, salt och peppar Tänk vad man kan göra med en skiva bröd och lite pålägg
Inte ensdagens mumsing. )Usch o fy, jag känner hur förkylningen kryper allt närmare mig. Men som tur är så har jag håla sista lektionen, så dagen blir dräglig
Söndag, klockan började närma sig middagstid och fantasin var helt åt pipsvängen bortblåst när Tommy undrade om vi inte hade kvar den där torsken i frysen
Skiva gurka tunt och lägg i en skål. Strö över lite salt och låt dra i en halvtimme. Blanda under tidenen lag av ättiksprit, socker, vatten, fint riven pepparrot, skuren dill samt vitpeppar
Croque Madame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller mellis
Och nu när allt är fixat och färdigt så tänkte jag slänga in ett inlägg här om förra tisdagens varma macka som genomgicken Make-over och förvandlades till en omelett med smaker från Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.