Allt var så fantastiskt gott och Håkan konstaterade direkt. ) Att det var tack vare hans riskokning som det blev så gott som det blev fanns det väl ingen tvekan om
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Sätt ugnen på ca 200-225 grader. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan. Hacka (för hand eller med beredare) mandel, hasselnötter och cashewnötter grovt och häll i en stor och vid skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.