-Blir onsdagspastan med lövbiff, sa mannen här hemma lite halvt skeptiskt. -Ja svarade jag, väl medveten om att han oftast tycker att lövbiff kan bli lite segt att tugga och inte riktigt är hans grej
Vad är egentligen fermenterad tofu. Ja, det har jag också funderat över. På besök i Kina-livset genom åren har jag rundat den hyllan, sneglat och övervägt men aldrig riktigt vågat
Ljuvligt saftiga muffins med smak av te med jordgubb och vanilj, roligt och otroligt goda. . Att använda te som smaksättare är genialiskt då du kan variera i all oändlighet
Middagsklubben Göteborg. Konceptet är alltså följande. En hemmarestaurang som drivs av Jasmine Soufi. Utvalda kvällar öppnar hon sitt vardagsrum för sex personer
Ingredienser- 5 äpplen, fasta och helst svenska. - 50 gr smör- 1 dl råsocker- 1 dl mörk sirap- 3 kanelstänger- 2 tsk malen kanel- 5 frysta smördegsplattorHur gör man
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Jag är inte så bevandrad bland de kalljästa bröden. har endast bakat med kalljäsning två gånger tidigare, men det beror inte på att jag inte tycker om det - nejnejnej
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.