Häll i den sötsurasåsen och rör runt. Servera den sötsura grytan med jasminris. Tillsätt och rör iäggvita, maizena, salt, vitvinsvinäger, hoisinsås samt sesamolja
IngredienserPortioner. 4 400 g fryst vitfiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas iskivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja tillfriteringMarinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Där heter den Citron- och basilikafisk, men jag villinte kalla den så eftersom såsen smakar intecitron utan mer som en vitsås med liten touch av basilika
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Låt det koka upp under omrörning, tillssåsen tjocknat. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsisåsen
Den här fiskrätten är intesärskiltmärkvärdigisig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med liteflingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela literoligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.