Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Luncherna hemma hos mormor och morfar i Ekhagen var lite enklare i jämförelse med middagarna. Det kunde vara paltbröd med fläsk och vit sås, kåldolmar, kroppkakor (mormor var ju småländska), stekt salt sill med korintsås, fläsk med löksås, wallenbergare, oxsvanssoppa eller omelett med svampstuvning
Och så är hon ju himla trevlig också. Kanske något att Milla Floryds pass, kaffeyoga. Tog tid på varje intervall och tänkte för min egen skull skriva ner dem
Små potatiskakor med lite hackad lök, bräckt rökt skinka och stekta tomater. Då blev det en skapelse på det som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.