För fräschheten och de goda smakerna står jordgubbarna, citronen och vaniljen för, perfekt för en knorrande mageoch om jag orkar så ligger där även några kokta ägg och väntar
Stek hälften av löken och vitlöken i smör på medelvärme tills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
Vi gick igenom övningar för axlar, mage, rygg och stabilitet. När jag kom hem var jag hungrig som en varg, så jag slet upp kylskåpsdörren och tog fram allting jag ville äta
Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Nu är det väl ingen större nyhet att det är viktigt med en fungerande mageoch en fungerande tarm, men Giulia Enders lyckas göra den kunskapen både rolig och intressant
Receptet kommer upp i ett inlägg sen, vill dels ha en snygg bild till inlägget men sen vill jag verkligen äta innan jag skriver inlägget, magen börjar kurra lite smått och jag vet att första dagarna brukar vara jobbiga och det känns som man ska hungra sönder sig
Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen. Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av)
Nackdelen med att älska att laga mat och att baka är att det, efter några års övning, blir väldigt gott så ibland kan man inte riktigt sluta äta tills det är försent ochmagen är proppfull och resten av kvällen spenderas på soffan
MiddagI magen har jag en hel del kolhydratsrik mat från igår. Bara en dag kvar till maran nu och jag har en del uppgifter att klara av idag som förberedelser inför det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.