Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Efter en titt i skafferiet så fick det bli wienerstänger. Jag är ute på en kompis land och som vanligt när jag är ledig blir suget efter att baka enormt då jag har massor av tid över
Nästa gång jag är hos mormor ska jag minsann fråga henne efter hennes bästa recept… Dessa wienerstänger som jag gjorde häromdagen är redan slut och de med aprikosmarmelad var faktiskt de mest omtyckta
Wienerstänger är alltid gott, här är en variant med äppelmos, mumsigt värre. Wienerstänger. Wienerstänger är alltid gott, här är en variant med äppelmos, mumsigt värre
Idag blev det wienerstänger. Wienerstänger ca 60 st. Wienerstänger ca 60 st. Idag har jag bakat. Nu när man har semester och har tid så får man lust att baka
Wienerstänger 60 st (receptet kommer härifrån). Hej. =) Vi har en pirrig blivande 6-åring här hemma nu, lite släkt som kommer på söndag och nästa lördag blir det kalas för 6 kompisar
För en sats wienerstänger. Mät upp smör och strösocker. Låt stå framme så smöret bli rumsvarmt. Rör ihop. Använd gärna elvisp med vispar (som du kan fortsätta använda i alla steg i receptet tills kakdegen är klar)
Blåbärssnittar är en variant på den klassiska småkakan wienerstänger, men istället för hallonsylt och glasyr är det frisk och härlig blåbärssylt som toppar kakan
Rör smör och socker. Ägg, citronskal , vetemjöl och bakpulver blandas ner. Rulla till två fingertjocka längder, gör en fördjupning i mitten och lägg dit sylten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.