Wienerschnitzel
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • potatis
  • smör, till stekning
  • 800 g wienerschnitzel (800 g är ungefär 4 stycken)
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • salt
  • peppar
  • smör och olja till stekning
  • 1 lök
  • smör
  • 1 dl öl
  • 2 dl kalvfond
  • 1 msk kaprisspad
  • 8 små ansjovisfiléer, till servering
  • 1 dl kapris, till servering
  • 1 citron, till servering
  • 2 knippen persilja, till servering
  • potatis smör, till stekning
  • Schnitzel 800 g wienerschnitzel (800 g är ungefär 4 stycken) 2 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl ströbröd salt peppar smör och olja till stekning
  • Sås 1 lök smör 1 dl öl 2 dl kalvfond 1 msk kaprisspad salt peppar 8 små ansjovisfiléer, till servering 1 dl kapris, till servering 1 citron, till servering 2 knippen persilja, till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.