Smula jästen i en bunke. Smält margarinet och häll i degvätskan. Värm till fingervarmt, 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om så att den löser sig
Für die Mohnnudeln auf Wiener Art zunächst Erdäpfel schälen, in Würfel schneiden. Salzwasser aufsetzen, Erdäpfel darin weich kochen, auf ein Backblech geben und im Ofen bei 120 °C ausdampfen lassen (ca
Jag har fått äran att vara den första gästbloggaren på köttfärsbloggen. Jag ser inte mig själv som en matlagare direkt och ligger några divisioner under Stina som ansvarar för övriga recept här på köttfärsbloggen
Jag tycker att det är roligt att ibland laga riktiga klassiker. Nu efter 3 veckor när hela familjen varit hemma så var det plötsligt bara maken och jag som skulle ha middag
Jag måste börja med att erkänna en sak. Jag är besatt av matbutiker. Varje gång jag åker till en ny stad eller till ett nytt land måste jag genast kolla in utbudet i närmsta matbutik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.