Volauvent med kantareller
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st smördegsplattor
  • 1 st äggula (or)
  • 1 tsk vatten
  • 2 kvist(ar) timjan , plockade blad
  • 2 kvist(ar) rosmarin , plockade blad
  • 1 havssalt
  • 1 svartpeppar
  • 400 gram kantareller , putsade och sköljda
  • 50 gram smör
  • 2 st Schalottenlök(ar) , finhackade
  • 1 knippa(en) grön sparris , skuren i tjocka slantar
  • 1 tsk madrascurry
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 30 gram bondbönor , förvällda och skalade
  • 1 msk sherryvinäger
  • 1 salt
  • 2 st ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.