I kycklinggratängen har jag smulat ner vitost (jag brukar använda denna - LÄNK >>) Vitosten ger verkligen god smak åt såsen tycker jag, jag saltar inte något extra när jag använder vitost eftersom osten i sig är salt
1100 g Apetina® vitost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 sötpotatis 1 silverlök 1 röd chili 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 150 g plockad grönkål ½ tsk salt 1 pkt kyld smördeg, ca 250 g 150 g Arla® färskost naturell 100 g Apetina® vitost 3 ägg
Mosa vitostenmed cremé fraichen. Omelett medvitostIngredienser 50 g bulgarisk vitost 0,5 dl cremé fraiche 4 ekologiska ägg 0,5 dl vispgrädde (eller vatten) 100 g babyspenat Salt och peppar Smör till stekning Gör så här Använd en stor stekpanna. Vispa 4 ägg med grädden och salt och peppar efter smak
Picka botten med gaffel. Täck pajbotten med bakplåtspapper och häll på torkade ärtor. Fungerar även utan, men täck då gärna kanterna med aluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.