I pajen hade jag bara i stekt rödlök, bacon och kantareller. . kantarell och baconpaj. Tror jag nämde igår att jag hade gjort en paj som vi skulle äta till middag
1 l kantareller. Borsta och ansa svamparna och skär dem i bitar, om de är stora. Smörfräs svampen under omrörning i en kastrull tills vätskan blir klar på botten i kastrullen
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 röda paprikor 2 tomater 2 msk olivolja salt och peppar 1 kg kycklinglår 3 vitlöksklyftor Syrad lök 1 gul lök 1/2 citron Ärt- och basilikakräm 1 dl vispgrädde 250 g gröna ärter 1/2 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Börja med att steka kantarellerna i smöret. 300 g hackade kantareller. Salta och lägg i salladslöken. Sätt till färskosten och låt den smälta ner och lägg sist i den frusna spenaten
Stek kantarellerna i torr panna för att få bort all vätska. Stek sedan kantarellerna i riktigt smör. Tillsätt de stekta kantarellerna och smaka av med salt och peppar
Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller. smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist
Stek kantarellerna i smör ihop med löken. 1 liter kantareller. 1 liter kantareller. En god höstpaj som passar just nu när svampen är högaktuell tidsmässigt
Hetta upp en stekpanna och lägg i kantarellerna. KantarellstuvningCa 200 g kantareller i mindre bitar. Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.