Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Jag brukar oftast göra bönbiffar på mörka bönor, men denna gång använde jag vita bönor istället. Idag blir det recept på vegetarisk festmat i form av smarriga vita bönbiffar, serverade med tzaziki och ugnsstekt potatis (smaksatt med ajvar relish)
Blåbär ochvita choklad crumble-rutor. Jag har aldrig varit med om en sommar med så mycket blåbär och jag har förstått att det inte bara är jag som upplever detta
bryt den mörka chokladen i en liten värmetålig skål, tillsätt hälften av vattnet och hälften av smöret och smält över en kastrull med sakta sjudande vatten
Vik ihop och rulla försiktigt. Smält och doppa bollarna i chokladen med hjälp av två gafflar. Ställ på en tallrik med bakplåtspapper och kyl några timmar
Grahamsrutor med morötter ochvita bönor. Brödet är fantastiskt gott och har ett bra innehåll och det är roligt att se att stora brödtillverkare vågar vara nytänkande när de plockar fram nya produkter
Jag har fortfarande inte hittat torkade stora vita bönor att koka själv, vilket jag gör med alla andra bönor och linser jag äter, så jag köper faktiskt färdiga
De kan givetvis smaksättas som man vill, men jag föredrar den här med kaffe och cognac – lustigt nog anas bara de noterna sedan i den färdiga tryffeln, antagligen för att de är så mörkaoch fylliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.