200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Servera medblåbäroch glass, grädde eller kvarg. Har varit dålig på att uppdatera här på ett bra tag därför börjar jag med ett supergott recept på en kaka jag gjorde häromveckan
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamed smak av citron, kokos ochblåbär
Den här kladdkakanmedvit choklad ochcitron är alldeles underbar och passar perfekt till påsken. Den söta vit chokladen passar utmärkt med den syrliga citronenoch kombinationen är verkligen läcker
Vit chokladkaka medblåbärochcitron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Bred på glasyren och strö över blåbären vid servering. Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.