Jag hittade en kladdkakamedlemon curd ochvitchokladoch insåg att jag hade allt hemmaom jag halverade receptet så jag tog en mindreformochgjorde enligt receptet
Den vitachokladenoch saffranet smältersamman helt perfekt och skapar en gyllene kaka somkompletterasmed en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Bryt eller hacka den vitachokladen i mindre bitar och rör till sist ner i chokladsmeten. Gjordeförvisso en supergodkokos- ochchilichokladtryffeloch hade intentionen att även göra vitchokladtryffel
)Mitt andra bidrag till Kladdkake-SM var alltså denna "Kladdkakamedvitchokladochchokladmaräng". Vispa äggvitor, sockerochmajsstärkelse tills marängen är styv
Grovhacka den vitachokladenoch tryck ner den också. En snabb sökning visar att det kan vara gott att göra äppelpaj - det ska jag prova - eller kladdkakamed degbitar i - det har jag provat
Vinbärssäsongen är här och jag har några recept att tipsa er omoch först ut är denna kladdkakamedsötman från vitchokladoch syrligheten från dom röd vinbären
lite vitchoklad kan ju aldrig skada så det fick vara med det också. jag har nog en fyra, femolikasom jag använder som bas beroende på vad jag ska ha kakan till och vilken sort jag är sugen på
Smältsmöret i en kastrull, lägg i hackade chokladen i för att smältamed. Ok, nu har jag inte smakatordentligt på den här ännu mennågot säger mig att detta nogkommer vara den godaste kakan jag någonsin ätit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.