Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Skrapa ut fröna ur vaniljstången. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Bjud av glöggen i glas med skivor av clementin och hel kanelstång. Men när den helt mirakulöst var spårlöst försvunnen från hyllan i det stora skafferiet, var det enda rätta att ta försommarens syrensaft i hampan, och tillreda den med kryddorna
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Bryt ner den vita chokladen och ställ kastrullen på plattan. Toppa med kanelen och minimarshmallows. Blanda ner mjölken, sockret, sirapen och vaniljsockret i en kastrull
Och visst är det härligt att dricka varm glögg ute på stan när stora snöflingor faller och man strosar runt bland glittrande lampor, hör julsånger från nån kör och bär på vackert inslgna klappar med stora rosetter…
Dessa ska se ut som snöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg och rom. Tillsätt grovhackad vit choklad och låt smälta under omrörning
Hetta upp och servera med skållad, skalad mandel och russin. Sila glöggen. Vill du ha starkare glögg, smaksätt den med 1-2 dl starkvin, okryddat brännvin eller konjak. 1 flaska vitt vin
Yacónkräm med lime och vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.