Koka upp grädden, ta kastrullen från värmen och lägg i hackad choklad och rör tills den smält. Fördela fruktsalladen i fyra glas och garnera med citronmeliss och servera med vitchokladsås
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Addera sockret och blanda till en jämn smet, blanda sedan ner den vita chokladsmeten lite i taget. Det här är en söt cheesecake där sötman och krämigheten från den vita chokladen möts av syrligheten hos granatäpplet
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Vit chokladmousse med pepparkaka och lingon (ca 5 portioner). 150g vit choklad. 150g vit choklad
Vit sangria. Tycker det är perfekt att blanda till en stor kanna. ♥ Vit sangria. Blanda med vin ochvodka i en tillbringare eller skål och fyll upp med Sprite
Plamil, Organica och Bonvita är alla bra. Den här kokoskolasåsen är sagolikt god till alla slags fruktsallader, men också till glass, eller varför inte till amerikanska pannkakor om man riktigt vill lyxa till det
Ställ svalt och blanda sedan ingredienserna tillfruktsalladen. Jag får nämligen omedelbara barndomsvibbar när jag hör blotta ordet för det var inte helt ovanligt att jag åt det här när jag var yngre och ville festa till det lite när jag kom hem från skolan och skulle kolla på ett avsnitt av Sunset Beach eller möjligtvis Beverly Hills
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.