Pajskal1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 dl florsocker 75 g smör 1 äggula smör, att smörja formen med kakao, att pudra formen med. 1Fyllning200 g mörk choklad 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde
Mörkchokladbottenmedvit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse. Vit mousse. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Lägg müslibitarna i en plastpåse och krossa dem grovt med en brödkavel. Rör ner den smälta mörka/ljusa blockchokladen i den ena skålen och den smälta vita blockchokladen i den andra
 Dekorera med en passionsfruktshalva. * 3 dl Arla Ko vispgrädde * 200 g vit choklad * 2 äggulor * 2 msk citruslikör, t ex cointreau 1. Täck med plastfilm och frys i minst 3 tim. 200 g vit choklad
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade med limemarinerade jordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Åh va gott det är med kakor, eller hur. vita chokladknappar. Amerikanska kakor är ju lite annorlunda om man jämför med de klassiska svenska mördegskakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.