50 mil
Gissar att en hel del andra kommer vara ute på vägarna idag också men startar redan nu kl 8 för att jag hoppas på att vara hemma hos mamma vid kl 16 för att fira hennes födelsedag.
Och det blev lite vit ischoklad med smak av citron. Okej, sista rycket med lite mer julgodis då. När allt smält ihop så tillsätter du citronaromen och rör om väl
Till efterrätt hade jag gjort denna vita kladdkaka. Så nu kan jag äntligen börja blogga igen, och jag ha en del inlägg liggande som jag ska dela med mig av
Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
Lägg ner det och citronskalet i kastrullen och rör försiktigt tills allt är blandat. 1 dl vit sirap. 100 g vit choklad. rivet skal av 1 citron. Receptet gäller för 50 st 1½ dl strösocker 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 dl vit sirap ½ tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 100 g vit choklad rivet skal av 1 citron
200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.