Omdu känner att sötsuget är på g så testa att blanda en tesked kokosolja i kaffet eller i teet. Delagärna med dig av tankar och erfarenheter i kommentarerna
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), somär inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affärensom sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon somhelst koll på)
Jag kan inte sluta att fundera på vad som händer med oss människor när vi äter lax med massiva hjärtproblemeller monster som inte kan blandas med naturen, det ska vi äta
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.