Perfekt ommanvillundvika för mycket socker men ändå vill ha entydligvaniljsmak. Ett tipssomringdeiöronen under gårdagskvällen då jag skulle baka entårtbotten och upptäckte att jag inte hade tillräckligtmed socker hemma
Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffenistället
Helt klart värt besväret när man ska bjuda på något extra gott och vällagat. Då såseninte är helt lätt att få till bra smak på kan dock ett tipsvara att provlaga såsen någon dag innan så du vet att denverkligenblir god
a, så är det bara, senkommerpåsken och senkommer typ ingenting. Vad är bra medpåsken då. Villmaninte så kommer det ingen pynt-gestapo för densakens skull
Min äldsta dotter kom hem från utbildningsorteni Dusseldorf/Tyskland i går för att varamed på sin brors student på tisdag och vitillbringadesenkvällenmed att titta på ett gammalt avsnitt av Greys Anathomy och med småprat långt in på småtimmarna
Kanske man ska vara noga att trycka in det hela vägen och sedan vika ned kanterna lite för att täcka hela formen, för min bacon gled sedan iiäggmuffinsenlite
Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept sominspirerades av min födelsedagstårta somegentligenbara var en "klassisk" morotskaka medlen och god citronglasyr och blåbär
Smaken var mycket mildare än den brukar vara hos kålrötter. Nåja, jag gjorde som jag brukar göra med kålrötter - bräserar dem mjuka medlite syra, lite sötma och litepiff
Här bakas det äppelkakor var och varannan dag, och häromdagen var vitillÄppelfabriken och mustade ett gäng äpplentillfantastisk äppelmust på bag-in-box
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.