Lägg påett lock och låt svalna. Man kan rätt lätt lessna på det. Till slut kan det kännas som att det sprutar ur öronen, oavsett vad det är för frukt och säsong
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar. Innertemperaturen ska visa mellan 80-85 grader. 1 krm vit- eller svartpeppar. 2 msk hackad persilja till servering
Det var många år sedan jag gjorde dessa gobitar, snickers, så kände att det var dags för det i år. Det spelar ingen roll hur många sån här bitar man gör, de är så goda att de försvinner snabbare än de flesta andra julgodisar
Det ska vara hållbart under en längre tid och jag vill kunna känna mig helt nöjd med resultatet. Jag kryddade med flingsalt och så lite riven ost på toppen
Jag brukar låta mina Cake pops stå i ett glas med socker i kylen. Blanda Philadelphiaosten tillsammans med lite florsocker, mängden på florsocker beror på hur sött du vill ha
Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. I blomrabatterna frodas snödroppar, krokusar i olika färger, små blåa blommor vi inte vet namnet på och så har påskliljorna blommat upp
Japp, ni läste helt rätt, julen har nu packats ner och burits undan i det Mårtenssonska köket och lika mysigt som det alltid är att pynta till första advent - lika skönt är det att få ner det
Jag brukar låta mina Cake pops stå i ett glas med socker i kylen. Blanda Philadelphiaosten tillsammans med lite florsocker, mängden på florsocker beror på hur sött du vill ha
Guld-hjärta, sprayad med livsmedelsfärg. Lägg sen påett bakplåtspapper och låt chokladen stelna. Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Biffarna skulle nog många kalla för Älgwallenbergare, men det är mindre grädde i och de är ju inte gjorda på kalvfärs som riktiga Wallenbergare ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.