Vinmarinerad högrevsragu med tagliatelle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 150 g rökt sidfläsk
  • 2 krm chiliflakes
  • 2 st morötter
  • 1 st gul lök
  • 2 st stjälkar selleri
  • smör
  • 0.5 st flaska rödvin
  • 500 g passerade tomater
  • salt
  • 1 st morot
  • 1 st gul lök
  • 2 st stjälkar selleri
  • 6 st svartpepparkorn
  • 1 tsk enbär
  • 2 tsk torkad timjan
  • 3 st kryddnejlikor
  • 2 st lagerblad
  • 0.5 st flaska rött vin
  • 2 dl vatten
  • 550 g tagliatelle
  • västerbottensost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.