Vinmarinerad entrecôte med het salsa
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g entrecôte eller ryggbiff
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl matlagningsvin, rött
  • 1 msk soja
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 1 msk hackad röd eller gul lök
  • 0,5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk olja
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm socker
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1,5 tsk hackad röd chili
  • 1,5 pressade vitlöksklyftor
  • 3 tärnade tomater
  • 2 msk finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.