Serve the porkwith the wraps, beans, banana salsa, yogurt and shredded lettuce, if you like. Add the pork and coat it well, then leave itin the fridgeovernight
Dra isär köttet med en gaffel. PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Idag tänkte jag servera det tillsammansmed en god rotfruktsgratäng. Kvällens middagigår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat ipitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulledpork. Däremot valde jag tillslutintepork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagasi ugnen på svag värme lääääänge så det blirotroligt mört att man bara drar isär det
Smörj en liten gjutjärnspanna med lock. Den "trädighet man kan uppleva igrillad fläskkarré blirliksom helt upplöst och fettet inkorporeras på ett fantastiskt sätt
Det här är en maträtt man kan varierai all dess oändlighet, bara fantasin som sätter stopp. Skillnaden är förstås köttet och dess tillagning, men också att man ipulledpork äter det med bröd, ungefär som en fralla eller en baguette
Bildkälla. Servera med sallad. Ingredienser. Skala rödlöken och skär iringar. Dela paprikaringen på mitten. Fördela alla ingredienser på en av brödskivorna, lägg den andra ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.