Med lite björnbär från frysen, blir det här en snabblagad och enkel dessert med mycket smak. Förmodligen världens vackraste frukt och dessutom otroligt gott
Jag hade fått iden på smak kombinationen björnbäroch grönpeppar via Mitt kök mässan förra året. Maken tyckte det lät intressant och gjorde en riktigt god sillinläggning
Sen är det björnärsgelé och kladdkaka, men tyvärr glömde jag gelatinet i puréen och det rann ut på hela fatet,men man kände smaken och jag hade färska björnbär till som gav syrlighet
Avsluta med att lägga på björnbärenoch strö över färsk timjan. Den här helgmiddagen gjorde vi för någon vecka sedan och den är något av det godaste jag ätit på länge
Skiva kasslern och lägg i en ugnsform. Smält matfettet i en stekpanna, pudra över mjölet och rör om. Häll i matlagningsgrädde och vin, koka upp under omrörning och tillsätt smulad ädelost
Nu har jag förhoppningsvis vaknat till liv och gör mig iordning inför dagens bröllop. Björnbär. Förhoppningsvis kittlar det lite i magen och jag ser fram emot dagen med allt vad den har att ge
Det visade sig även att den var sockerfri, fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. Tillsätt björnbären till resterande fyllning, men spara några hela bär
För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbäroch hallon. Hur trist det än är att fyrtiostrecket närmar sig, så får man försöka skaka av sig åldersnojjan och istället se positivt på saken
Kolla bara in dessa glutenfria och sockerfria bakade havregrynsmuffins, fyllda med mumsiga björnbär. Ibland har man kanske inte tid att sätta sig ner och äta frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.