Smaka av med salt och peppar. Det enklaste receptet på den här rätten som brukar kallas ”marget semak” (gryta med fisk) består bara av lax, lök, tomatpuré och russin
Gryta medsmakfrånMellanöstern. Börja med att skära upp zucchini och aubergine i mindre bitar. Vi fortsätter på temat gröna februari och denna morgon får ni lite influenser frånmellanöstern
Smaka av med salt. Mixa lök, vitlök, kikärter och olivolja med en del av buljongen. Receptet är taget från "Bönor", men jag lade till en burk kikärtor för jag tyckte soppan blev i tunnaste laget först
Mellanöstern - marinad. Servera direkt, gärna med en god sallad och någon grönsak. saften från ½ citron. Receptet kommer från boken "Kyckling" av Tareq Taylor
Det är en inläggning med mycket och många smaker som alla passar riktigt fint tillsammans. Vi fick ju en receptskatt efter Ankis mor med otroligt många sillrecept, böcker där alla varianter hon gjorde genom åren finns antecknade, om de var goda eller mindre goda, hur mycket som hade gjorts och så vidare
Häll över olivolja och smaka av med salt och peppar. Nu har jag lagat ännu mer med produkterna. Jag har tidigare skrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat
Rör ner crème fraîche och smaka eventuellt av med mer sött/salt. Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.