Cidersåsen. Snittaskinnet/fettet på ankan i små fina rutor och lägg på provencalska kryddor. Servera ankan med potatisen, cidersåsen, fikonmarmelad och en fräsch sallad
En lite annorlunda tvist med cidersås, ni måste prova. Hej vänner… Det är väldigt vad ni är tysta…. Cidersås är inte mer konstigt än en gräddsås på sky, smaksatt med cider
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Ställ åt sidan. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
När baconen är tillagad är det dags att servera tillsammans med ankbrösten och cidersåsen. Skär ett rutmönster iskinnet på varje ankbröst, skär inte för djupt, endast skinnet ska skåras
Supergod sås, har niinte testat så måste ni göra det. Vitlök & ört grillkrydda. Majzena redning. Lägg i ugnsform på teflonfolie och krydda med salt, peppar och vitlök och örter samt spraya med olja
TILLBEHÖR. KYCKLING. 2 dl torr cider. 1,5 tärningkycklingbuljong eller valfri sort som grönsak eller fisk som passar det du ska servera såsen till. 1 msk olivolja. 1 tsk kinesisk soja. 1 msk ljus maizenaredning. 1 tsk äppelcidervinäger. 1 tsk färsk timjan, gräslök eller dragon tillgarnering. 800 gram potatis. 500 gram majskycklingbröst, gärna med skinn. Räkna 1-2 per portion. Stora filéer kan väga runt 300 gram och räcker då för två. 1 msk färsk timjan eller 2 krm torkad. 1 msk smör att steka i. 400 gram vita kokta stora platta bönor eller valfri sort. 3 msk olivolja. 1,5 msk röd lagrad vinäger. 1/2 krm vitpeppar. 12 cocktailtomater. 2 msk hackad persiljatillgarnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.