Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. Tillsätt grädden och låt allt sjuda en stund innan du reder av med maizenan
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.