Om du känner att det är helt onödigt att fylla digmedmassa socker, färgämnen, konsistensgivare och andra konstigheter, så fundera på om du kan hitta andra alternativ som du kan unna digmed gott samvete
Tillbakatillingångenigen och bad eninkommande kund att ta en korg med sej intill mej, för jag tänkte INTE lägga dem ifrån mej, gå ut genom kassan, hämta en korg och inigen
börjar med att fråga er som läser här vilken som är den godaste efterrätt som ni vet. De godaste efterrätterna som jag vet är väl helt vanlighederligchokladpuddingmedvispgrädde
Min äppelkaka med dadlar. Pannacotta smaksatt med kanel och kardemumma. Hoppas nihittarliteinspiration nedan och kikaävenin under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart enmassa annat gott att laga tillifallni tröttnar på julmaten
) Bilden är gammal, och troligtvisden fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att dentagitsinnan jag satte igångmedplastbantning av köket
Väl värt besväret, och populärt hos hela familjen - med andra ord något jag gärna lagar igen. Lägg över på ett fat, torka ur pannan, och upprepa procedurenmed resterande mängd gyoza
GuacamoleBrödLimeni klyftorBörja med att tina och skala räkorna. Tiningenblir bäst ivarmvatten (enligtinstruktion på påsen), men jag tycker att mikronsupptinings-funktion brukar fungera bra och det går betydligt fortare
riven fårost blandad meddill, crème fraichemed pressad vitlöki, favoritsylten eller Nutella. När jag var barn brukade hon ofta göra langos, såna mjuka varma och fluffigafriterade vetebröd fyllda med fårost och dill eller medpotatismos
Är det något som faller migismaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
Det är visserligenen del ingredienser att ta hand om så det är inte gjort i ett nafs men vem bryr sig när (bland) det bästa som finns är att stå iköket och pula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.