Råkade smygväga mig lite idag. Vågen går sakta men säkert neråt och det gör mig så glad och det taggar mig verkligen till att fortsätta Min solsemester ligger inte långt borta
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. "Ännu mer lax. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.