Det är inte första gången som vi tar oss an denna rätten för att sätta vår egen prägel på den, tidigare har vi provat med indisk inspirerad tacomiddag och även utmanat med kotletter
Jag tycker verkligen inte om att slänga någon form av mat så några rödbetor, en citron och en skvätt gräddfil, som sjöng på sista versen, blev till en frisk och god hummus
-) Okej, de kanske är aningen mer vilda också, ha ha. Jag vakade av efter nattjobb i fredags och åkte hem till ett par vänner där vi hann njuta lite av solen innan den gick ned och serverades sedan en massa god mat
Nästan lite synd att vi inte såg det direkt för då hade vi gjort en större grej av det, ni vet med kläder, dukning och hela tjottabaletten - men det får vara till en annan gång
När Caspers farmor och farfar skulle på besök så blev det nästa stöld på kantarelltemat från Land. Har tidigare endast försökt göra Wallenbergare en gång, med Mannerströms Husmanskonst som ledsagare, men det var tyvärr med dåligt resultat då biffarna blev toklösa och inte höll ihop
Det fick bli relativt enkel förrätt och efterrätt eftersom det inte finns hur mycket tid som helst med Freja rännandes kring benen att stå i köket (även om vi ju då hade "barnvakt"), men vi satsade istället på en extragod huvudrätt med gorgonzola i både tournedos och gräddsåsen
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.