Så klart att han prova påen dag påjobbet då. Happy fredag på oss alla, och vilken makalöst solig, fin och varm fredag det har varit och fortfarande är, rena rama sommardagen
Ingredienser. Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
Vi bjöd påden här smörgåstårtan, en av mina absoluta favoriter som är fylld med tonfiskröra. Sitter i soffan med ett glas rött och en bit smörgåstårta och tar igen mig några minuter innan det blir sängen
Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.