Vietnamesisk kyckling och myntasallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 chili
  • helst stark thaichili
  • urkärnad och finhackad
  • skalad och finhackad
  • 1 msk socker
  • 1½ tsk risvinäger
  • 1½ msk limesaft
  • 1½ msk fisksås
  • vietnamesisk eller thailändsk (nuoc nam eller nam pla)
  • 1½ msk olja
  • vegetabilisk
  • ½ lök
  • medelstor
  • tunt skivad
  • Svartpeppar
  • 200 g vitkål
  • strimlad
  • 1 morot
  • medelstor
  • strimlad eller skuren i tunna stavar
  • 200 g kycklingbröst
  • kokt
  • strimlat eller skuret i tunna remsor
  • 1 knippa mynta
  • stor (ca 40 g)
  • med stjälkar
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.