Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Den där vintern försvann lika fort som den kom här nere, idag vaknade vi åter upp till gråväder och all den fina vita frosten var borta och med sig tog den solen och den klarblåa himlen
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Skär paprikan i bitra och skiva champinjonerna och hacka vitlöken. När familjen får bestämma blir det basmatiris till, när jag får bestämma blir det bulgur
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
Om vi däremot äter en massa snabba kolhydrater måste vi se till att fylla på oftare och får därmed se till att äta oftare = mer kalorier och flera kilon
För vi fick ju ett helt bröd med oss hem som vi kunde fortsätta mumsa på och dokumentera. Kommer ni ihåg att vi nämnde att vår vän Madde i lördags hade bakat den absolut godaste focaccian vihittills smakat när hon bjöd in till kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.