Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Snart är det ju sommar också, vilket känns riktigt fint. Jag är VERKLIGEN inte någon vinterperson. Det är väldigt kul att se stora och etablerade företag som verkligen vill och vågar satsa på det här med hållbar mat och gör det på riktigt
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Just nu testarviKnorrsfärdiga kylda såser och uppdraget är att bjuda hem folk på middag. Vi är ju Buzzadorer och får ibland äran att testa olika produkter
Började vi experimentera lite med matfotograferingen, ingredienserna är faktiskt ibland vackrare att titta på än det färdiga resultatet - hur gott det än smakar
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Det var rätt beslut att bara ta hälften av sockret, det hade nog blivit väldigt sliskigt annars. Valnötslikören har dragit i 40 dagar och jag har filtrerat och hällt upp den på flaska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.