Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Vispa grädden löst, den är lagom när grädden blir toppig när visparna dras upp
Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar. Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro
Men det är ju snart helg igen och valborg, vilken skall firas enligt tradition med Js syster och en massa god mat, så veckan lär springa förbi återigen
Hoppas du mår bra denna måndag. Viktväktarna - nu körvi. Inget jobb för mig idag alltså, vilket inte känns bra med tanke på att det är så kort tid kvar för mig på gamla jobbet och jag behöver lämna över en hel del till mina nya kollegor
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av. Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak i skinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på. äh vi låtsas som det regnar. I alla fulla fall så igår bjöd vi på lax och sen hade jag även stekt en karre i stekgrytan som är ju himla smidig dom ggr man kommer ihåg att använda den
Dela körsbärstomaterna på mitten och hacka ruccolan grovt. Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.