Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. Nu är det bara att njuta av en härlig sommarkväll och längta efter de små godingarna, men snart kommer de
Testade att servera chokladmousse i dom och det smakade – och såg - mycket bra ut. Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Ställ in i kylen i 3-4 timmar. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt
Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Låt dem jäsa i 1,5-2 tim. Grädda 220 grader 7-9minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9minuter
En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet). Efter 30-40minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här
nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs → . Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. En citron hittade jag, den delade jag upp och pressade ner lite av vätskan inuti kycklingen och sedan kastade jag ner ett par citronklyftor inuti kycklingen också
Nu finns det till och med över 100 recept på Råkost. Ja, kära vänner. Det är fantastiskt. se, Sveriges största receptbank och receptbytarsajt för råkost/raw food och levande föda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.