Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Ibland gör jag också egna starter av surdeg och det är som att ta hand om en ”vän”
En helt otroligkväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Ingredienser. Blanda tomater, vitlök, salladslök, chili och hackad koriander
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooksvita Hjortronglögg, menvill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Denna coleslaw är däremotden godaste jag någonsin ätit. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Tillsammans med vinet serverades små kex och en god röra med soltorkade tomater och vatten så klart, dock ingen spottkopp (sånt slöseri pysslar vi inte med)
Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar. Äggen kommer från vår sons och hans sambos gård, höns som har det mysigt och går och sprätter i det fria… härligt
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Och trots att jag desperat klamrar mig fast vidsommaren så jag går också i tankar på promenader i en färgsprakande skog med klar luft medan en gryta står på spisen och kryddiga äpplen med nötter väntar på att stekas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.