För en mjölkfrivariant går detprecislikabra med kokosgrädde. Idag ser det tyvärr annorlunda ut hos många, godisharblivit något både stora och små äter alla veckans dagar
Så där ja, nu harvi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrigsill
Men idaghardet snurrats kanelbullar. Det var vad som utlovades till den här veckan. Så redan i söndags bestämde jag mig för att den här veckan blir en bakvecka
Viharnämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Sällan, om någonsin, har ett bakverk blivit så hypat. Och vilket recept sedan. Jag haringet emot att tillbringa många timmari köket, men undrar om cronuten verkligen är så god att den är värd allt detta
Viharvarit rätt så förskonade här hos oss men nu hardetvaritlite mer regn här. Vi fortsätter att njuta av semestern och inom kort bär det av mot kusten och spännande äventyr där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.