Stefano Catenacci talade om grillkrydda - och om färdigköpt potatissallad med grillkrydda - Tommy Mylliäki om att äta Heinz vita bönor i tomatsås direkt ur burken
Jag gillar den bäst med en bra lite pepprig olivolja och en mjukare sötare vitvinsvinäger. Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är
Men bilder och recept på hövverätten får ni dock vänta lite på innan ni får ta del av, som plåster på såren så bjuder vi er istället på några av de skalklädda djuren visatte i oss av i torsdags
(Ingen fara jag gillaratt gå ut och äta. (Och om du gillar retsina – njut. (F-n, vi borde haft retsina…) Visatt ute på altanen, med infran påslagen, men sedan skingrades molnen och det blev (nästan) skönt
Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
I min familj har vi tradition att bara lägga ner dem just så här *s*. För det har vi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris
God mat gör attvi tapparkontrollen över vad vi äter. Följden är en hälsomässig katastrof, säger David Kessler, världsberömd för sin kamp mot tobak och skräpmat
Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.