Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Vi gjorde bland annat blåbärstryfflar, julkonfekt, polkabräck och chokladkola med polkagris. Dessutom gjorde vi (eller mest Sandra om man ska vara ärlig) Bounty-godisar
De här påminner mig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmeli i Stöde. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och låt svalna lite
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Vill än en gång hylla den fantastiska lilla ingrediensen glykos. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Julen började göra sig påmind när vi lagade till griskinder i lergrytan och satte smak med hjälp av glögg och därefter svängde samman en cheesecake som lös gul av saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.