Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Det här med mat har vi inte heller tänkt ut så det fick bli en varm macka, vi kallar den för långtradarmacka… det är bröd, stekt ägg, falukorv och lök på den och givetvis så är det tabasco på den
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Vispa grädden löst, den är lagom när grädden blir toppig när visparna dras upp
Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak i skinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Men inte vilken soppa som helst utan broccolisoppa som är både laktosfri och vegansk. Jag är oerhört glad och lite småsmickrad över att se att bloggen har fått några besökare så jag vill jag passa på att tacka alla er som har kommenterat på bloggen
Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept. Hela året har vi suttit på flera recept och bilder som vi bara väntat på att få dela med oss av till er, bilder och recept från förra årets jul i det Mårtenssonska köket
Smör till stekningen. Hoppas att du haft en fin lördag, eller söndag om du så vill. Stek löken och svampen i lite smör tills vattnet är borta från svampen och löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.