En hög med frukost. Ös sedan på med dina favoritfrukter och bär, och sedan är det bara att njuta. Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är
Tillsätt salt, honung och mjöl och rör ordentligtmeden träslev. Dela med dig av inlägget. Bakduken som jag har över brödet har min mamma sytt och broderat
Ni som hängt med ett tag vet att den baksidan fick sig några frakturer för ett bra tag sedan och smärtan är något som spökar lite då och då, de senaste veckorna harden varit ganska närvarande om man säger så
Jag har försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligten bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Såklart är det bra med näringsrika alternativ som detta men begränsa mängden och välj gärna färskfrukt istället för torkad som tar större plats i magsäcken och ger större mättnad
Så söta lagom även om det är ”tillåtna” sötningsmedel, vi måste inte ha allt så sött. När det kommer till lchf-bakning så är det så att allt detta sötas minimalt ( i alla fall mina) och det gör att riktiga sockergrisar och sötnosar har svårt att ta smaken på lchf-bakverken, de smakar ju vad de ska smaka och inte bara sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.