De här vegobiffarna gjorde jag av de rotfrukter jag råkade ha hemma, och de blev goda. Krydda rejält med vitlökssalt, peppar och timjan, och smaka av smeten
Förra veckan rev jag ner lite i vegobiffarnamed halloumi. Helena gjorde liknande vegobiffar nyligen. Men JAG gillade ju de här biffarna som vi hade med butternuthummus, quinoasallad och linsallad med ruccola och getost
I den nya föräldratidningen Nära Barn hade de ett reportage från ett kristet kollektiv som fick dela med sig av sitt bästa recept och då valde hasselnötsbiffar
Orginalinlägget Vegobiffar hittar du på Hälsa som livsstil. Börja med att blötlägga 2 msk chiafrön med 6 msk vatten och låt det stå i 10 minuter medan du gör nedanstående moment. Forma till 12 biffar och stek i rikligt med kokosolja (eller annan olja) ett par minuter på vardera sida på medelhög värme tills de får en fin krispig yta. 10 minuter med
Häll av vattnet, spola nässlornamed kallt vatten och krama ur. Mät upp det mesta av mjölet i skålen tillsammans med salt, fänkål, sirap, nässelhack samt smör i klickar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.