En kanongod färsrätt med mycket smaker, servera med en god sallad och du har en perfekt GI-måltid. Hacka lök, vitlök och pepparfrukt, stek lök och vitlök glansig, tillsätt färs, aubergine, pepparfrukt, paprikapulveroch örtkryddor
Det här med att köpa så naturlig mat som möjligt, blir också mer och mer viktigt. Jag köper centimeterstora tärningar av lammlår, som slaktaren skär till medan jag väntar
Bönor är ju fylla med proteiner och på detta sätt blir de inte tråkigt och mjöliga, långt därifrån. Hacka auberginenochpaprikan till små små bitar och skär vitlöken i tunna skivor
Otroligt va snabbt det gick så man sparar ju både tid och ström med en tryckkokare. -) Igår kväll rockade vi loss med vännerna på Harry´s Bar där The Scams uppträdde
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Bryn i en större kastrull med neutral olja tillsammans med spiskummin och korianderfröna som du stött lite lätt i en mortel
Smaka sedan av med balsamvinäger, färsk basilika, salt och peppar. Börja med tomatsåsen. Skiva auberginen på längden och lägg skivorna på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.