Hur ser ni på vegetariska middagar. En av mina absoluta favoritsoppor är denna vegetariska morots- och linssoppa med smak av ingefära, citron och vitlök
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Det här blev så gott så till och med den vegoskeptiske maken jublade och tog två portioner. För en man som är uppvuxen på nötkreatursgård med en far som är jägare är det ett väldigt bra betyg
Idag tänkte jag bjuda på denna vegetariska lasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag inte tycker är speciellt god så i denna lasagne gjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och créme fraiche och massa gott
tomatbaserad chiliböngryta med blandade bönor och balsamvinäger. mums en måndag som denna. Tipsar om att starta veckan vegetariskt med denna härliga chiliböngryta
Två jobbdagar kvar innan julafton är här. Det ska bli så skönt att bara umgås med familjen, ta det lugnt, ge och få julklappar, äta god mat och en del godis och kramas mycket
Nu har jag börjat smälta helgens fantastiska festligheter, ett minne för livet. Nu är det åter jobbvecka och jag drar igång veckan med ett vegetariskt recept, precis som vanligt
Nu var det några dagar sedan jag skrev här eftersom det har varit full rulle här hemma. I lördags hade vi nämligen stor fest eftersom jag fyllt år och David har tagit examen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.