Vegeschnitzel med caesarsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 332 gram Hälsans Kök Vegeschnitzel
  • 3 huvud romansallad
  • 1 st röd lök (ar)
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , skurna på längden
  • 4 skiva(or) fullkornsbröd , skuret i tärningar
  • 1 salt och peppar
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , skalade
  • 1 st ägg , kokat i 30 sekunder
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft
  • 0.5 tsk worcestershiresås , (obs, innehåller fisk, kan uteslutas)
  • 1.25 dl olivolja
  • 1 parmesanost , rejäla skivor, skurna med osthyvel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.